Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Кондрашина Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Кошель О. Ю. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Ю. В. Кохана // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 115-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_19 Обговорено питання щодо актуальності злободенної на сьогоднішній день науково-виробничої проблеми - комплексного використання вторинних продуктів олійного виробництва, розширення асортименту вафельних виробів у нашому регіоні. Викладено порівняльну характеристику хімічного й амінокислотного складу білково-олійних культур, проведено аналіз порівняння хімічного складу концентратів та ядер білково-олійних культур.
| 2. |
Кондрашина Л. А. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину [Електронний ресурс] / Л. А. Кондрашина, О. Ю. Кошель, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_19 Розглянуто стан і перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, зокрема, збивних випечених; запропоновано ідею створення збивного випеченого напівфабрикату; розроблено модель інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину.
| 3. |
Кошель О. Ю. Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой, Д. О. Трофімов // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 159-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_23
| 4. |
Гурський П. В. Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Л. А. Кондрашина // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 154-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_207_23 Встановлено теденцію зв'язування води білком сиру кисломолочного нежирного під дією цитрату натрію, що сприяє підвищенню буферної ємності білка та створенню сприятливих умов для плавлення сирної маси, доведено вплив концентрації цитрату натрію на зменшення рухливості води в сирній масі, підготовленій до плавлення.Встановлено теденцію зв'язування води білком сиру кисломолочного нежирного під дією цитрату натрію, що сприяє підвищенню буферної ємності білка та створенню сприятливих умов для плавлення сирної маси, доведено вплив концентрації цитрату натрію на зменшення рухливості води в сирній масі, підготовленій до плавлення.
|
|
|